Megatron

Detta har inte med religion att göra. Megatron är projektnamnet på första barnbarnet. Dottern ville veta vad som gömde sig i magen men blev nedröstad av pojkvän och pappa. Fortfarande är det en liten Megatron som kämpar för att komma ut.
 
Skruttan gillar bl a att läsa fantasyböcker så visst måste det vara typiskt hennes idé. Nåväl, folket och jag som vet namnet tycker att det passar bra.
 
Igår körde jag in henne på kontroll. Allt verkade lugnt. Vattnet hade gått vid 10-tiden. Sjukhuset ville inte ha henne kvar. I dag på förmiddagen blev det en resa tillbaka. När hon väl hade lagt sig på britsen försvann värkarna. Jaha, det var bara att åka hem igen. Barnmorskan ville inte ha henne inne förrän värkarna kom tillbaka med tre minuters mellanrum. Det är bäst, menade hon, att naturen får ha sin gilla gång. Om värkarna inte skulle komma med tillräckligt täta mellanrum inom 72 timmar från vattnet gått skulle de sätta igång henne.
 
Det kan vara bra att veta för blivande föräldrar.
 
Nu på eftermiddagen kom värkarna allt tätare. I bilen var det 2 till 3 minuter mellan dem så nu har de äntligen tagit in lilla Skruttan. Jag hoppas att allt skall gå finfint. Blivande morbror, farmor, farfar, mormor och farbror är alla informerade. Blivande faster är med på förlossningen.
 
Känslorna är starkare än när jag fick Skruttan. Håller jag på att bli blödig?
 
Det känns fint i vilket fall.
 
Sjukhuset finns med på bilden.
 
 
Kram alla